Muzica

#silent discotheque #concert cu casti #bestfest summer camp 2013 #freedom music arena

Cu castile pe cap la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Editia festivalului B’ESTFEST Summer Camp din acest an a pregatit o noua surpriza pentru petrecaretii care vor fi prezenti la eveniment. Conceptul de “petrecere in soapta” care consta in ascultarea concertelor prin intermediul castilor wireless revine cu Silent Discotheque.

De-a lungul celor trei zile ale festivalului, publicul va putea sa se distreze, “in liniste”, cu castile pe cap, in Freedom Music Arena, incepand cu ora 22:00, pana in zorii zilei urmatoare! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Bucuresti - Tunari.

Program Silent Discotheque:

Vineri 5 iulie: Silent SoundSystem Opening Party, avandu-i la butoane pe DJ Undoo, Bully, membrii Disco Sigaretta (Rocky Siffredo & Sick Carantino) si Got Bass (Owniga & Phlo Da Shaolin).

Sambata 6 iulie: Charlie Boy The Rabbit King, SNYGG si That Couch Funk Collective, sambata este seara GOOD LIFE - un proiect de evenimente in care isi dau intalnire muzica fresh, iubitorii de party-uri, trenduri si unii dintre cei mai apreciati artisti internationali ai momentului, alaturi de DJ autohtoni reprezentativi pentru zona muzicala abordata.

Duminica 7 iulie: membrii Electrocord - NotSoCommonDJ si The Basstard - avandu-l alaturi pe AltOm, vor inchide programul Silent Discotheque.

Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) se gasesc in pre-sale (pana pe data de 31 iunie) atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea