Muzica

#Pink Martini concert #pink martini #Pink Martini Sala Palatului

Concertul Pink Martini de pe 1 decembrie este sold out. Bilete, doar pe 2 decembrie!

Pink Martini revin la Bucuresti pe 1 si 2 decembrie, la Sala Palatului, cu un concert ce aduce, in premiera pentru Romania, colectia de cantece de iarna pe care trupa le-a cules din intreaga lume. De la colinde ucrainiene, frantuzesti, italiene, la cantece de iarna din Israel, Scotia sau Germania si cantece chinezesti de anul nou, ori celebrul White Christmas cantat in limba japoneza, toate vor rasuna pe scena Salii Palatului, intr-o splendoare muzicala, marca Events (www.events.ro).

Trupa a luat nastere in Portland, Oregon, orasul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, in 1994, cu dorinta de a face muzica si nu zgomot. De atunci au trecut mai bine de douazeci de ani, iar mica orchestra de 12 artisti isi canta atat melodiile proprii cat si reinterpretari ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii sa isi aduca la concert pantofii de dans.

La aventura muzicala in jurul lumii spectatorii vor avea ocazia sa le vada alaturi Pink Martini pe invitatele speciale Nicoleta Nuca (1 decembrie) si Loredana (2 decembrie).

Ambele spectacole vor incepe la ora 20:00 iar accesul publicului in incinta Salii Palatului se poate face de la ora 19:00.

Reprezentatia de pe 1 decembrie este sold out dar bilete pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului, din Bucuresti, de pe 2 decembrie 2018, mai pot fi achizitionate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) sau online de pe www.eventim.ro. Biletele pana pe 2 decembrie inclusiv au costurile de le 290 lei (Bilet VIP), 240 lei (Categoria I), 190 lei (Categoria II), 150 lei (Categoria III) si 130 lei (Categoria IV).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea