Muzica

#concert lady gaga #lady gaga #concerte #lady gaga la bucuresti #locatie concert lady gaga

Concertul lui Lady Gaga se muta in Piata Constitutiei

Concertul cantaretei americane Lady Gaga, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 16 august 2012 pe Arena Nationala, se muta in Piata Constitutiei, anunta organizatorii evenimentului.

Decizia a fost luata din considerente de ordin logistic, pregatirea productiei necesitand mult mai mult timp decat cel preconizat initial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar cateva zile inainte de concert.

In noua locatie vor fi amplasate locuri in tribune. acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vandute deja pentru Arena Nationala, si renumerotate corespunzator. Se vor pastra categoriile de pret anuntate initial pentru biletele cu loc, acestea urmand a fi insa dispuse mai aproape de scena, avand o vizibilitate optima.

Ca urmare a schimbarii locatiei, noul amplasament va permite ca incepand de marti, 31 iulie, sa fie disponibila o noua categorie de bilete, in picioare – "Gazon C". Aceste bilete vor putea fi achizitionate la pretul de 70 de lei pana pe data de 6 august, 90 de lei pana pe 15 august inclusiv, si 110 lei in ziua evenimentului, la intrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea