Muzica

#concerte #iris # concert iris #locatie concert

Concertul Iris, din 22 iunie, a fost mutat in Piata Constitutiei

Concertul aniversar al trupei Iris, prin care membrii acesteia marcheaza 35 de ani de cariera va avea loc pe 22 iunie. Desi, initial a fost anuntat ca va avea loc pe stadionul National Arena din Capitala, acesta a fost mutat in Piata Constitutiei, potrivit unui anunt facut de formatie pe pagina Facebook.

Potrivit anuntului respectiv, schimbarea locatiei a fost determinata de motive tehnice, iar acest lucru nu tine de artisti sau de organizatorii evenimentului.

Biletele deja achizitionate raman valabile, iar detaliile privind impartirea zonei de concert vor fi disponibile in curand.

Biletele puse in vanzare de reteaua Eventim au preturi ce pornesc de la 50 de lei, pentru categoria 3 si ajung la 150 de lei pentru categoria VIP.

In cadrul acestui concert aniversar, Iris va lansa si un nou album al trupei, in care vor fi incluse sapte piese noi si sapte piese mai vechi. Cele sapte piese vechi care vor fi incluse pe noul material discografic sunt "Floare de Iris", "Strada ta", "Trenul fara nas", "Somn bizar", "Baby", "Pe ape" si "Noaptea".

Foto: goingout.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea