Muzica

#pop #electro #rock #alte-genuri #oldies #recomandari #concerte #noiembrie #2009 #yann tiersen #sandra #pink martini #john digweed

Concertele lunii noiembrie - dans din buric, plete si nostalgii pop

Luna noiembrie bate la usa, la fel si concertele, care si de aceasta data sunt multe si de buna calitate. Pe parcursul unei singure luni romanii vor avea parte de concerte cu muzici din mai toate genurile: incepand de la rock, jazz si terminand cu muzica turceasca.

Iata ca, in cele din urma, concertul lui Alesandro Safina se tine, dupa ce initial fusese programat pentru luna septembrie.
 
Safina, tenorul cunoscut pentru melodia “Luna”, va canta pe 2 noiembrie la Sala Palatului din Capitala alaturi de Orchestra Metropolitana Bucuresti.

Pe 4 noiembrie , cunoscut publicului pentru compozitiile rasunatoare din  publicului cateva creatii de pe cele 15 albume solo pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Este un eveniment care nu trebuie ratat de cei care indragesc in egala masura muzica simfonica, dar si rock-ul.

Pe 6 noiembrie o avem la Bucuresti pe ”, “Animal (Fuck Like A Beast)”, etc.

Schimbam chitarele cu percutiile orientale si ne mutam la Sala Palatului, unde pe 16 noiembrie avem concert de muzica turceasca cu Ismail YK si Yurteseven Kardesler.
 
 
Trei zile mai tarziu, aceeasi Sala a Palatului gazduieste concertul lui  ”.

Heavy metal de la mama lui avem pe 19 noiembrie in Clubul Silver Church cand pe scena va urca chiar Paul Di’Anno, vocalul care a inregistrat cu Iron Maiden primele doua albume din cariera grupului. Cu siguranta rockerii vor auzi pe 16 noiembrie “Running Free”, “Phantom of The Opera”, “Prowler”, piesele de rezistenta pe care le canta alaturi de Maiden in perioada 1978-1981. O zi mai tarziu Di’Ano va poposi si la Cluj, unde va canta in Irish Music Pub.

Incheiem recomandarile muzicale ale lunii noiembrie cu doua concerte tari, care din pacate se desfasoara in aceeasi zi, 22 noiembrie.

Astfel, la Sala Palatului concerteaza  Diana Krall, una dintre figurile importante ale jazz-ului modern, iar la Teatrul National de Opereta concerteaza Pink Martini.

Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, cei 11 membri ai orchestrei Pink Martini, promit un show cel putin la fel de reusit ca cel sustinut in urma cu doi ani la Sala Palatului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea