Muzica

#concerte ianuarie #concerte 2012 #concerte romania 2012

Concertele lunii ianuarie in Romania

Anul 2012 iti rezerva o serie intreaga de surprize, de la care nu face rabat muzica de calitate. Nume autohtone si artisti de peste hotare ti-au pregatit show-uri incendiare chiar in primele zile dupa Revelion, astfel incat sa simti cu adevarat ca viitorul suna bine. Iata care sunt concertele lunii ianuarie in Romania.

 

Kumm, in Constanta


Vineri, 6 ianuarie 2012, trupa de rock alternativ Kumm revine in Club Pulse din Constanta. Incepand cu ora 21:00, sunt asteptati la concert atat cei care deja cunosc muzica formatiei si le place sa se aventureze in ritmurile ei, cat si cei care vor sa-i descopere. Concertul face parte din turneul "Where Do Broken Hearts Go?", axat pe promovarea celui mai recent single al trupei, "Eskimo".
 

Garbis si Capriel Dedeian, in Sinaia


Iubitorii de jazz sunt asteptati sambata, 7 ianuarie, incepand cu ora 20:30, in Restaurant Kuib din Sinaia. Aici va avea loc un concert de jazz alaturi de muzicienii Garbis si Capriel Dedeian. Pretul intrarii va fi de 15 lei.
 

Karma, in Bucuresti


Luni, 9 ianuarie 2011, de la ora 21:00, Club Expirat din Bucuresti va invita la "Seara Folk". Invitatii primei petreceri din 2012 ai clubului bucurestean sunt cei de la Karma, iar dupa concert "capul rautatilor" va fi Tica.
 

Arch Enemy, in Bucuresti


La cererea publicului, Phoenix Entertainment aduce pentru prima data in Romania trupa Arch Enemy. Astfel, formatia suedeza va sustine un concert impresionant in data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei, "Khaos Legions".
 

Tarja Turunen , in Bucuresti


Tarja Turunen, solista trupei Nightwish , va sustine un concert de exceptie la Sala Palatului pe 25 ianuarie 2012, incepand cu ora 19:30.

Concertul face parte din turneul final de promovare a celui mai recent album al artistei "What Lies Beneath". Dupa sfarsitul acestui turneu, Tarja si trupa ei vor lua o pauza de 5 ani, timp in care fiecare se va concentra la proiectele personale. Astfel, fanii au sansa s-o vada pe Tarja pentru ultima data in urmatorii 5 ani.

Regina metalului finlandez va canta atat melodiile care au facut-o celebra, cat si cantecele de pe al treilea album solo.
 

Dubioza Kolektiv, in Bucuresti


The Silver Church Club organizeaza pentru prima data la Bucuresti, pe 25 ianuarie 2012, un concert Dubioza Kolektiv, supranumiti si "senzatia Bosniei". In deschidere, canta trupa Madame Hooligan. Biletul de intrare costa 30 de ron.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea