Muzica

#alternosfera #holograf #bob marley #el negro

Concertele lunii februarie

Luna februarie aduce iubitorilor de muzica o serie de concerte cu artisti valorosi atat din Romania, cat si peste hotare.



Februarie debuteaza pe ritmuri de hip-hop. La The Silver Church va concerta trupa americana Dilated Peoples, cunoscuta pentru hit-ul "Worst Comes To Worst". In deschidere vor evolua DOC, Deliric si Vlad Dobrescu aka CTC, Grupul de Rezistenta si DJ Undoo. Biletele costa 50 lei (in avans) si 65 lei (in seara evenimentului la intrarea in club).

Alternosfera , una dintre cele bune trupe de rock alternativ din Republica Moldova, revine in Romania, pentru o serie de concerte, ce fac parte din turneul "Virgula Tour". Prin aceste concerte, Alternosfera promoveaza noul sau disc de studio, "Virgula". Formatia de peste Prut va poposi in urmatoarele orase:

16 februarie, Bucuresti, Safehouse
5 februarie, Brasov, club Rockstadt
9 februarie, Sibiu, Oldies Pub
10 februarie, Timisoara, Setup Venue
11 februarie, Arad, club Flex
24 februarie, Constanta, Bibliotek
25 februarie, Galati, club Zodiar
2 martie, Cluj, Euphoria Music Hall
3 martie, Bacau, club The Stage

In Wings Club, El Negro si invitatii lor sarbatoresc ziua de nastere a lui Bob Marley printr-un concert special. Evenimentul are loc pe 10 februarie, iar pretul biletului este de 22 de lei.

Si in acest an, Directia 5 isi da intalnire cu fanii de Valentine's Day. Concertul din 14 februarie se va desfasura pe scena Salii Palatului si va beneficia de cateva prezente feminine de marca: Monica Anghel, Paula Seling, Giulia, Anda Adam. Preturi bilete : 50 lei, 70 lei, 100 lei, 150 lei. Tot la Sala Palatului, insa pe 16 februarie, Gabriel Cotabita sarbatoreste cei 25 de ani scursi de la lansarea slagarului "Noapte albastra". Preturi bilete: 40 lei, 60 lei, 70 lei, 80 lei, 130 lei.

Ministry of Sound, cel mai important brand al industriei dance din lume, va sosi in Romania pe data de 18 februarie 2012, la Arenele Romane, Bucuresti. Evenimentul ii va avea ca invitati pe Global Deejays, Paul Deighton, Adrian Eftimie si SYOS, incepand cu orele 22:00. Preturi bilete: 35 lei (in avans), 50 lei (in seara concertului).

Pe 24 februarie Holograf sustine un concert de Dragobete la Sala Polivalenta si isi lanseaza albumul " Love Affair ".

Incheiem seria evenimentelor muzicale ale lunii cu doua concerte programate in aceeasi zi, 29 februarie. Primul este concertul lui Toto Cutugno de la Sala Palatului, iar cel de-al doilea este cel pe care Opeth il sustine in Jukebox Venue din Bucuresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea