Muzica

#spectacole #vama veche #concerte #ziua femeii # concerte ziua femeii

Concerte de Ziua Femeii 2013: vezi ce spectacole se organizeaza in tara

8 Martie, ziua dedicata doamnelor si domnisoarelor, se apropie cu pasi repezi, asa ca fii sigura ca ai rezervate din timp biletele la spectacolele mult dorite. Este pentru al treilea an consecutiv cand Stefan Banica Jr. vine in intampinarea Zilei Femeilor si dedica doua concerte extraordinare femeilor, sub titulatura "Ce e dragostea?" la Circ & Variete Globus din Bucuresti.

Nici Horia Brenciu & bandul sau nu vor sta deoparte si vor incinge atmosfera la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava. Citeste mai jos ce alte concerte iti sunt dedicate de 8 Martie, Ziua Femeii.


"Ce e dragostea?", Stefan Banica Jr., la Circul Variete Globus Bucuresti

Spectacolul incepe la 19.30, iar biletele au preturi cuprinse intre 100 si 150 de lei. Biletele se gasesc la Circul Globus, Sala Palatului sau online pe eventim.ro


"Fac ce-mi spune inima!", Horia Brenciu and HB Orchestra, Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava

Concertul incepe la ora 20.00, iar un bilet costa 100 de lei. Tichetele sunt disponibile la Casa de Cultura si online pe eventim.ro, vandbilet.ro, blt.ro si bilete.ro.


Tribut Bon Jovi de Ziua Femeii in Rock'n'Regie, Bucuresti

Seara speciala Cover Night cu Tanase si Dan Gaina, Tribute BON JOVI in barul Rock'n Regie. Intrarea este libera.


Concert special pentru doamne si domnisoare marca Vama, Cinema Patria, Bucuresti

Cinema Patria din Bucuresti va fi cuprins de o adevarata "Epidemie de iubire" duminica, pe 10 martie 2013, cu ocazia Zilei Femeii. Vinovati sunt baietii de la Vama, care vor incinge atmosfera incepand cu ora 20.00. Biletele costa 60 si 100 de lei. Cele care achizitioneaza un bilet de 100 de lei vor primi si cartea lui Tudor Chirila - "Exercitii de echilibru". Biletele se gasesc online pe iabilet.ro sau la cinema Patria.


Concert Taxi, Gold Plaza, Baia Mare

Ultimul hit al trilogiei "Celor doua cuvinte" va rasuna pe scena de la Gold Plaza din Baia Mare incepand cu ora 19.00. Intrarea la concertul Taxi este libera.


Smiley, in Iulius Mall, la Cluj

Duminica 10 martie 2013, incepand cu ora 18.00, il poti asculta pe unul dintre cei mai iubiţi artisti ai momentului, Smiley, care te va incanta in Iulius Mall din Cluj. Intrarea este libera.

Sursa foto: anabirchall.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea