Muzica

#yanni #zone arena #concert yanni bucuresti

Concert Yanni la Bucuresti - reguli acces

Cantaretul grec yanni va concerta in premiera la Zone Arena din Bucuresti, miercuri, 14 septembrie, incepand cu ora 20:00. Organizatorii ii roaga pe cei care si-au cumparat bilete sa tina cont de urmatoarele reguli, pentru o buna desfasurare a evenimentului.



Astfel, pentru a ocuparea locurilor in timp util, toti participantii la concert sunt rugati sa vina la intrarea Zone Arena , din strada str. Barbu Vacarescu nr. 313-321, incepand cu ora 18:00, concertul urmand a incepe la ora 20:10.

De asemenea, toti spectatorii sunt rugati sa incerce pe cat posibil sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun, sau in cazul in care vor veni cu autoturismul personal sa nu parcheze in apropierea locatiei pentru a nu crea blocaje in traficul rutier.

In situatia in care conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, organizatorii vor asigura pelerine de ploaie tuturor celor prezenti. Prin urmare, este interzis accesul in arena cu umbrele.

Concertul Yanni – `Truth of touch` se anunta a fi o reala demonstratie de pasiune si talent innascut pentru muzica, dar si o explozie de energie pozitiva transmisa celor prezenti.

Sursa foto: mayhewreview.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea