Muzica

#concert caritabil #ateneul roman #concert

Concert caritabil la Ateneul Roman

Ateneul Roman va gazdui un spectacol de muzica clasica, jazz si street art in pentru ajutorarea copiilor aflati in pericol de abandon.

 

Hope Concert, cum este denumit, continua traditia Galelor Twin Art din 2013 si 2014, sub numele sperantei, cea care sta la baza filosofiei Hope and Homes for Children.

Editia din aceasta primavara se anunta a fi o calatorie impresionanta de la jazz la muzica clasica, pusa in scena cu maiestrie de artisti consacrati precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licaret, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian si Nadia Trohin, percutionistul Zoli Toth si actrita Ana Pepine, cu participarea extraordinara a sopranei Irina Iordachescu. Gazda serii va fi, si in acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijina Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, in calitate de ambasador.

De-a lungul timpului, zeci de personalitati ale lumii culturale romanesti s-au alaturat visului Hope and Homes for Children, de a oferi fiecarui copil o casa si o familie. Pe 18 martie va invitam la un eveniment al sperantei si generozitatii, prin care sa continuam impreuna drumul deschis de Hope and Homes for Children, acum 16 ani.

Biletele la Hope Concert se pot achizitiona de pe Bilete.ro, ove.ro sau direct de pe site-ul www.hopeconcert.org.

Fundatia Hope and Homes for Children Romania (HHC Romania) activeaza in tara noastra din 1998, timp in care a contribuit direct la inchiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din intreaga tara.

Prin serviciile dezvoltate de HHC Romania, copiii trec de la ingrijirea in institutii-mamut in care nu beneficiaza de atentie si afectiune individuala, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viata apropiata de normalitate. Prin eforturile HHC Romania si ale partenerilor sai, 5.651 de copii au fost scosi din institutii; 20.954 de copii au fost salvati de la ruperea de familie, 708 tineri au fost sprijiniti pentru o viata independenta, 1711 de copii au fost primiti in regim de urgenta si peste 6.500 de membri de personal din sistemul de protectie al copilului au fost instruiti de HHC Romania.

Organizatia activeaza intens in prevenirea separarii copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru sustinerea familiilor in care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Pana in acest moment, 29.680 de copii au beneficiat de serviciile organizatiei Hope and Homes Romania, al carei obiectiv este ca pana in 2020 sa fie eliminata institutionalizarea copiilor in tara noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea