Muzica

#lucia #concert caritabil #byron #lansare album #donatii #concert #colectiv

Concert caritabil byron si Lucia, pentru victimele din Colectiv

Byron si Lucia organizeaza un concert duclu pentru lansarea celor mai reccente albume ale lor: byron – Eternal Return si Lucia – Silence. Desi initial concertul urma sa aiba loc in Fratelli Studios, in data de 13noiembrie, concertul a fost mutat in Beraria H pe data de 29 noiembrie.

Din motive independente de vointa trupei si a clubului, si in ciuda tuturor eforturilor organizatorice depuse, concertul de lansare la Bucuresti a albumelor byron – Eternal Return si Lucia – Silence nu va mai putea avea loc pe data de 13 noiembrie in Fratelli Studios in conditiile anuntate initial.

Concertul, care isi va pastra caracterul umanitar, va fi mutat astfel pe data de 29 noiembrie in Beraria H, iar intrarea publicului va fi libera.

Toti banii incasati pana acum pe bilete vor fi returnati in zilele urmatoare, dar la fata locului vor fi amenajate urne de donatii pentru victimele tragediei din Colectiv. Daca ati platit deja bilet si vreti in continuare sa donati suma, contactati-i pe cei de la www.IaBilet.ro care vor face direct transferul catre Fundatia Estuar, care la randul ei va trimite banii catre victime.

Multumim pentru intelegere si sustinere si speram sa va avem alaturi duminica seara, pe 29 noiembrie, in Beraria H.

Pentru Colectiv!

byron – Little by Little (official audio)
https://youtu.be/wgVp2L8d_7k

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea