Muzica

#muzica rock #cargo #concert bucuresti #concert cargo #concert rock # trupa cargo

Concert Cargo, in noaptea de Halloween

Pe 30 octombrie, in noaptea de Halloween, Cargo, cea mai titrata trupa romaneasca de rock a ultimului deceniu te invita la Arenele Romane din Bucuresti sa intampini spiritele in cadrul evenimentului premiera "Noaptea Vrajitoarelor".

Alaturi de Cargo, pe scena vor urca si o serie de invitati speciali, in cadrul unui show spectaculos de sunet si lumini. Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet din toata tara (UMAN, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica - Adresele complete aici: www.iabilet.ro/retea) cu preturi incepand de la 30 de lei (earlybird pana pe 15 septembrie) pana la 70 de lei VIP, cu loc in fata scenei in numar limitat.

Posesorii de bilete VIP au sansa de a castiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiaza de Meet & Greet cu trupa (autografe, afise si poze). Biletele costa 30 de lei pana pe 15 septembrie, 40 de lei pana pe 15 octombrie si 50 de lei pana pe 30 octombrie si la intrare. Numarul de bilete VIP la 70 de lei este limitat.

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc inca de la primul album, “Povestiri din gara”.  Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand au lansat “Ziua Vrajitoarelor” si o brousa intitulata “Jurnal de bord”, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza “Baga-ti mintile in cap” sub egida MediaPro Music, iar in 2007 au lansat un album “Best Of”, intitulat “XXII” ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune”, s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public.

 

“A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completatFlorin Barbu, bassistul Cargo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea