Muzica

Concert Buika la Bucuresti (AMANAT)

Buika concerteaza pe 18 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti. Buika este unul dintre cei mai speciali artisti ai momentului care se bucura de colaborari cu nume extrem de populare ale muzicii ca Nelly Furtado , Chucho Valdes, Jose Luis Perales sau legendarul Armando Manzanero.

Nascuta  in insula Palma de Mallorca din parinti proveniti din Guinea Ecuatoriala, cu radacini africane evidente si cosmopolismul ei care s-a dezvoltat in cluburile din New York si Las Vegas, poate produce cu o deosebita iscusinta inflexiuni vocale dinamice, trecand de la lacrimi la disperare si furie intr-o fraza. Poate canta triluri arabe si  variatii ale improvizatiilor flamenco , sau sa straluceasca intr-o melodie pop, ori sa alunece intr-un ritm exaltant de swing.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si  in reteaua Diverta, Senia Music, Casa de bilete Unirii 1 , sau pe www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro si biletfan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea