Muzica

#andrea bocelli #concert andrea bocelli #andrea bocelli la bucuresti #bilete concert #bilete epuizate

Concert Andreea Bocelli la Bucuresti: biletele sunt aproape epuizate!

Concertul lui Andreea Bocelli de la Bucuresti se apropie cu pasi repezi. Daca nu vrei sa pierzi sansa de a-l asculta live pe celebrul cantaret italian, grabeste-te sa cumperi bilete, caci artistul este foarte aproape de a concerta cu casa inchisa.


Locatia concertului a fost mutata

Pentru ca cererea de bilete a fost atat de mare, organizatorii au fost nevoiti sa mute concertul tenorului italian din Piata Constitutiei la complexul Romexpo, acolo unde exista mai mult loc.

"Cererile de bilete au depasit toate asteptarile, iar organizatorii concertului - Project Events -, au fost nevoiti sa schimbe locatia, pentru ca un numar mai mare de romani sa aiba ocazia sa il asculte live pe unicul si inegalabilul Andrea Bocelli", se arata intr-un comunicat.

Exista sase categorii de pret pentru bilete cu loc si o categorie de pret pentru cei care vor sa stea in picioare.


Biletele aproape ca s-au epuizat

Preturile biletelor variaza intre 150 de lei (in picioare), 550 de lei (categoria a III-a) si 1.400 de lei (Zona VIP), insa pe internet, cel putin, aproape ca s-au vandut toate. Poti cumpara tichetele care iti garanteaza accesul la concertul din 25 mai, in magazinele Diverta, magazinul Muzica, casieria de bilete de la Sala Palatului, Libraria Eminescu, casieria de la Palatul National al Copiilor, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center si statia de metrou Unirii 1.

Online poti comanda pe biletoo.ro, blt.ro, eventim.ro si bilete.ro, insa biletele pentru unele categorii au fost deja epuizate.


Invitati de marca

Andreea Bocelii va avea invitati de marca in cadrul concertului de la Romexpo. Astfel, alaturi de cele patru soprane de la DIV4S, pe scena va pasit soprana Angela Gheorghiu, alaturi de soprana Paola Sanguinetti, dar si dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, castigatorul Eurovision Romania, Corul Radio, precum si Orchestra Nationala Radio.

Concertul va incepe la ora 20.00, iar publicul va avea ocazia sa asculte atat hituri consacrate precum "Time To Say Goodbye", cat si melodii de pe noul album.

Sursa foto: projectevents.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea