Muzica

#pop #dance #alte-genuri #r&b #muzica #sex #vedete #clasament #top #trip-hop

Coloana sonora pentru o noapte de sex

Lumanarele parfumate, petale de trandafir, satin, lenjerie obraznica, multa dorinta si o manea pe fundal! Ok, nu e tocmai scenariul ideal, nu? Tocmai de aceea, m-am gandit sa te ajut un pic, in caz ca vrei sa-ti innebunesti partenerul/partenera si te-ai convins in sfarsit ca Florin Salam nu creste libidoul.

Iti voi prezenta mai jos un top 10 cu piesele pe care le consider eu cele mai bune pentru o noapte de sex de neuitat. Alege-o pe aceea care ti se potriveste cel mai bine, sau vino tu cu propuneri. Atentie insa, fara „mezeluri” si copii poleiti in diverse metale hibride.

Locul 10: Mariah Carey – "Touch My Body"

Melodia nu imi spune prea multe, versurile nu ma dau pe spate, dar e vorba totusi de Mariah Carey si de o chemare careia nu-i poate rezista nimeni: „Touch My Body” (Atinge-mi corpul). Un indemn perfect cu care iti poti ademeni iubitul sau iubita pentru o bataie cu perne intr-un alcov incins de prea multe simturi.

Locul 9: Gunther feat. Samantha Fox – "Touch Me ( I want your body)"

Ritm, beat si multa, multa pasiune. Este o melodie tocmai potrivita pentru o dupa-amiaza de duminica ploioasa, petrecuta alaturi de partenerul de viata, cand la televizor nu e nimic si singurul sport pe care poti sa-l prestezi este sexul. Vocea groasa, care se doreste a fi macho, a lui Gunther, te indeamna sa fii indraznet si jucaus, in timp ce geamatele Samanthei Fox te ajuta sa intri in atmosfera propice preludiului si sa-i oferi iubitului/iubitei o duminica de neuitat. Cuvintele cheie sunt clare: „Touch Me I Want Your Body” (Atinge-ma, iti doresc trupul).

 

Locul 8: 50 Cent - "Candy Shop"

O piesa mai mult decat sexy si indrazneata. Un ritm care te face sa-ti unduiesti soldurile in mod inconstient si sa debordezi de sex-appeal, si niste versuri ce ar face sa inroseasca de rusine toate domnisoarele de pension cu gulerele scrobite si gandurile incatusate.

Locul 7: Alex-C feat. Y-Ass – "Sweetest Ass in the World"

O melodie vesela si pusa pe sotii. Cam asa ai putea descrie acest hit care a invadat toate posturile de radio si televiziune. E de ajuns sa te iei dupa titlu si iti dai seama de lucrul acesta. Pana la urma este o oda inchinata unui posterior. Daca e de gen feminin sau nu, inca nu mi-am dat seama clar, dar un lucru este cert, totul, de la versuri, la ritm si imagini, te duce cu gandul la sex. Mai stai pe ganduri?

 

Locul 6: Massive Attack - "Angel"

Cineva mi-a spus ca aceasta piesa este de-a dreptul porno. Prima oara cand am ascultat-o, am perceput-o mai repede ca fiind inspaimantatoare decat sexy, dar la urmatoarea auditie, mi s-a parut de-a dreptul naucitoare. Mister, pasiune, simturi, ameteala si multa dorinta, cam asa s-ar descrie „Angel-ul” lui Massive Attack. Cum ai putea sa folosesti aceasta melodie, pentru sex? Pai e simplu, trebuie doar sa te lasi purtat de beat-ul piesei si sa savurezi un pahar de vin vechi alaturi de partenerul/ partenera ta, restul vine de la sine. Instinctele tale se vor lasa vrajite, intr-o forma angelica marca Massive Attack.

Locul 5: Jay Sean – "Ride It"

Uite o piesa care s-ar potrivi foarte bine cu o partida de sex de impacare. Si nu o spun neaparat datorita versurilor care te indeamna sa iti pierzi controlul si sa uiti de toate, ci mai degraba, pentru combinatia dulceaga de ritmuri confuze care ajung extenuate intr-un acalmie totala.

Locul 4: George Michael - "I Want Your Sex"

Ok, titlul spune tot. Direct si la obiect. Ideea de baza este una: sex si iarasi sex. Piesa aceasta debordeaza de sexualitate si hormoni. Iti da posibilitatea sa-ti pui imaginatia la contributie si te elibereaza de inhibitii. Pana la urma mesajul e unul singur: „I Want Your Sex”. Iata o piesa cu care ai putea sa-l innebunesti pe timidul care ti-a picat cu tronc.

 

Locul 3: Serge Gainsbourg & Jane Birkin – "Je t`aime...Moi, non plus"

Romantism, tandrete si multe, multe inimioare, asta imi inspira mie melodia aceasta. Cum ai putea sa o folosesti in scopuri „nobile”? Sunt sigura ca ai simtit la un moment dat ca explodezi de afectiune si simti o nevoie acuta sa-ti sufoci partenerul cu iubire. Acum e momentul, pune melodia aceasta pe fundal, lasa-l si pe el sa intre in atmosfera si dupa aceea acopera-l cu dragostea ta. Mai mult ca sigur nu va zice nu.

Locul 2: Enigma – "Sadeness"

Daca vrei erotism, pasiune si dorinta, am un singur cuvant pentru tine: Enigma. Am ales sa incadrez in acest top piesa „Sadeness” pentru ca mi s-a parut cea mai potrivita. Dar nu este singura, incearca si „Mea Culpa” sau „Gravity of Love”. Efectul va fi garantat: o noapte fara inhibitii, in care intunericul capata un alt inteles si timpul, o alta dimensiune.

Locul 1: Silk – "Freak Me"

Este o piesa mai mult decat erotica. Merita locul I nu numai pentru ritmurile lascive care trezesc si cei mai ametiti hormoni, cat si pentru versurile atat de explicite si incitante. Nu exista limite si nici lucruri interzise, totul este permis pentru a a-l purta pe celalalt pe culmile extazului. TOT ce trebuie sa faci este sa dai curs invitatiei: „Freak Me” ( Innebuneste-ma).

 La final, drept bonus, am sa va ofer o piesa mai putin cunoscuta, „Bhromor Koio Gia”, care mie personal mi se pare foarte sexy si plina de dorinte gata sa fie satisfacute. Va las sa o savurati si sa va dati cu parerea.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea