Muzica

#festival #coldplay #cap de afis #glastonbury 2011

Coldplay, cap de afis al festivalului Glastonbury 2011

Formatia Coldplay va concerta anul acesta in cadrul celebrului festival Glastonbury , programat sa aiba loc in perioada 22-26 iunie, in Sommerset, Marea Britanie.

Coldplay va fi cap de afis pe 25 iunie, in penultima zi a festivalului, anunta ziarul britanic The Sun.  Formatia britanica lucreaza in acest moment la un nou disc, cel de-al cincilea din cariera sa. Chris Martin , solistul de la Coldplay, povestea anul trecut ca versurile noilor cantece au ca sursa de inspiratie desenele grafitti din New York-ul anilor ’70.

Biletele pentru festivalul Glastonbury 2011 s-au epuizat inca de anul trecut. Aproximativ 100.000 de fani ai acestui eveniment s-au grabit sa-si cumpere bilete, aceasta epuizandu-se in doar patru ore de la punerea lor in vanzare, desi lista completa a artistilor va fi anuntata abia in in primavara.

Veteranii de la The Rolling Stones au fost ofertati de organizatorii festivalului, insa trupa a refuzat sa bata palma cu acestia. De altfel, sansele de a-i vedea live pe Rolling Stones in 2011 sunt aproape nule, dat fiind ca membrii sai au anuntat ca in acest an nu vor sustine niciun turneu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea