Muzica

#bitza #videoclip nou #videoclip bitza #videoclip nou bitza

Clip nou: Bitza - "Nopti albe pentru zile negre" (feat. Ombladon si FreakaDaDisk)

Bitza a lansat la sfarsitul saptamanii trecute un nou single, dar si cu un videoclip: "Nopti albe pentru zile negre". Invitati pe aceasta piesa sunt doi dintre "colegii" de la 20 CM Records, Ombladon si FreakaDaDisk de la trupa Parazitii.

"'Nopti albe pentru zile negre' este mai mult decat o noua piesa; este un statement, o demonstratie a hip-hop-ului de buna calitate, maturizat, reinventat, care reuseste sa ramana ferm pe pozitie chiar si in 2012, un an acaparat de pop si dance. Noul single este unul relaxat, pozitiv, care merge pe ideea amintirilor si momentelor placute din viata fiecaruia care coloreaza clipele mai putin fericite", a declarata Bitza.

Videoclipul piesei a fost realizat de FreakaDaDisk si reda perfect atmosfera de zi cu zi din studioul de inregistratre.

"Noi nu prea am simtit ca filmam un videoclip, practic a fost o seara petrecuta in studio. Atmosfera a fost relaxata - dupa cum se poate vedea si in clip. Asa arata o zi - noapte de 'munca' in studio pentru noi, asa ne place sa adunam nopti albe pentru zile negre", a mai spus Bitza.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea