Muzica

#recital #chris brown #cantare # grammy 2012

Chris Brown ar putea canta la premiile Grammy 2012

Chris Brown ar putea fi prezent la gala premiilor Grammy 2012 , pentru prima data dupa incidentul din 2009, cand si-a batut iubita, pe Rihanna, chiar in noaptea decernarii trofeelor.

Cantaretul se afla in discutii avansate cu organizatorii Grammy 2012 pentru a sustine un recital in cadrul ceremoniei. In ultimii doi ani, Chris Brown a fost exclus de la toate evenimentele muzicale importante. Interpretul hitului "Look At Me Now" si-a facut o revenire spectaculoasa la showul MTV Video Music Awards 2011, desfasurat in luna august la Los Angeles.

Daca va bate palma cu organizatorii Grammy 2012, Chris Brown va pregati un spectacol inedit, plin de dans, si un medley din cele mai bune piese ale sale.

Chris Brown a primit trei nominalizari la cele mai importante premii din industria muzicala . Artistul a fost propus la categoriile "Best R&B Album", "Best Rap Performance" si "Best Rap Song".

Sursa foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea