Muzica

#cesaria evora #concert Cesaria Evora #anulare concert Cesaria Evora

Cesaria Evora si-a anulat concertele din Romania

Cesaria Evora si-a anulat cele trei concerte pe care urma sa le sustina in Romania in aceasta toamna, din motive medicale.



Diva desculta avea programate trei concerte in tara: pe 3 octombrie la Timisoara, pe 5 octombrie la bucuresti si pe 7 octombrie la Cluj-Napoca.

Din cauza unor probleme de sanatate aparute recent, Cesaria Evora, in varsta de 70 de ani, a hotarat sa-si incheie cariera muzicala si sa anuleze spectacolele urmatoare.

Organizatorii Project Events vin cu o propunere inedita pentru persoanele care si-au cumparat bilete la concertul Cesaria Evora de la Sala Palatului.

Cei care doresc, pot schimba biletele Cesaria Evora cu bilete la Lord Of The Dance , Nana Mouskouri, Salvatore Adamo , Demis Roussos, Spargatorul de Nuci sau Lara Fabian, cu o reducere de pana la 70%.

De asemenea, exista si posibilitatea returnarii banilor. Oamenii isi pot recupera banii doar de la punctele de vanzare din reteaua Biletoo incepand cu data de 28 septembrie.

Sursa foto: Project Events

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea