Muzica

#michael jackson # flash-moburi # flash-moburi lume #Hallelujah Chorus #Frozen Grand Central #Muzica simfonica

Cele mai reusite flash-moburi din lume

Era intr-o samabata geroasa din 2008, atunci cand Grand Central Station din New York parea ca a inghetat. Nu, nu institutia in sine, ci vreo 200 si ceva de oameni care la 14.30 fix au ramas stana de piatra, spre surprinderea celorlalti calatori. Cinci minute mai tarziu, ei si-au reluat treburile ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Asa arata, pe scurt, unul din cele mai reusite flash mob-uri din lume.

Un flash mob este acea actiune sincronizata care porneste spontan, aparent neorganizat, in spatii publice si care se termina brusc. Iata un top al celor mai reusite flash moburi, potrivit site-ului bizarrebytes.com.


Michael Jackson Tribute Dance, Bucuresti, 29 august 2009

Unul din cele mai uluitoare flash-mob-uri dedicate megastarului Michael Jackson a fost cel pus in scena chiar la Bucuresti. Pe 29 august, de ziua regelui muzicii pop, in jur de 200 de tineri au ocupat bulevardul Magheru, spre surprinderea tuturor soferilor si pietonilor. Timp de 85 de secunde, participantii au dansat pe melodia "Beat it". Actiunea s-a repetat si in Gara de Nord si in Plaza Romania, iar clipul a ajuns viral pe internet.


Frozen Grand Central, New York, ianuarie 2008

In ianuarie 2008, cel mai mare terminal din New York a inghetat. In jur de 200 de oameni s-au oprit in loc la ora 14.30, spre surprinderea miilor de calatori din gara Grand Central. Legandu-se la sireturi, cu privirea pe harta turistica sau pur si simplu angajati in conversatie, participantii nu s-au miscat din loc nici macar o secunda. Totul a durat 5 minute, iar apoi "statuile" s-au dispersat prin multime.


Muzica simfonica, Gara Centrala din Copenhaga, mai 2011

Cu adevarat remarcabila este si prestatia muzicienilor de la Filarmonica din Copenhaga. Pe 2 mai 2011, acestia au luat cu asalt gara din oras, lasandu-i pe toti cu gura cascata in timp ce au interpretat Bolero-ul lui Maurice Ravel.


Christmas flash-mob, "Hallelujah Chorus", 13 noiembrie 2010

Un "Craciun fericit" cum nu se poate mai frumos, venit cu mai bine de o luna inainte de Sarbatori. O astfel de urare au primit toti cei care se aflau intr-un mall in noiembrie 2010, atunci cand un grup de cantareti profesionisti a cantat "Hallelujah".



Sursa foto: sydneydxb.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea