Muzica

#sarbatori de iarna #craciun #concerte craciun

Cele mai frumoase concerte de Craciun pentru a intra in spiritul sarbatorilor de iarna

Decembrie este o luna magica: de la festivitatile care marcheaza Ziua Nationala a Romaniei pana la petrecerile, cu ale lor artificii, de Revelion, cele 31 de zile care o compun par desprinse dintr-o poveste de iarna. Concertele de Craciun, organizate an de an in Capitala si nu numai, contribuie considerabil la creionarea tabloului magic care anunta sarbatorile de iarna. Iata-le pe cele mai frumoase, de neratat in acest an!

1. Concertele de Craciun "Alerg printre stele" - Stefan Banica

Numele lui Stefan Banica a devenit sinonim cu concertele de Craciun pe care le sustine neintrerupt de 12 ani. Reunite in 2013 sub titulatura "Alerg printre stele", concertele vor aduce pe scena Salii Palatului piese indragite de sezon, reinterpretate de talentatul artist.

Concertele extraordinare de Craciun "Alerg printre stele" au loc in acest an in zilele de 13, 14 si 15 decembrie, incepand cu ora 19.30. Bilete costa 100 lei (Categoria III), 150 lei (Categoria II), 200 lei (Categoria I) si 250 lei (VIP).

2. Vienna Classic Christmas

Pentru al cincilea an consecutiv, Strauss Festival Orchestra aduce pe scena Salii Palatului din Bucuresti concertul de Craciun Vienna Classic Christmas. Spectacolul sustinut de ansamblul vienez, condus de celebrul dirijor si violonist Gunter Seifert, va avea anul acesta invitati speciali ca soprana Felicia Filip si tenorul Robert Nagy.

Lasa-te invaluit de magia Craciunului vienez in seara zilei de 20 decembrie, incepand cu ora 19.30, pe scena Salii Palatului! In prezent, mai sunt disponibile bilete in sectorul M (50 lei), sectorul F (150 lei) si sectorul A2 (200 lei).

3. Christmas Gala Concert - Jose Carreras

Tenorul Jose Carreras revine la Bucuresti cu un concert special de Craciun, ce va avea loc la data de 15 decembrie, in Pavilionul Central al Romexpo, incepand cu ora 20.00. Faimosul tenor va interpreta cu vocea sa inconfundabila piese clasice de Craciun ca "O Holy Night", "White Christmas" si "Let It Snow".

Si pentru ca Jose Carreras ofera in permanenta surprize publicului sau, in 2013 pe scena alaturi de el va urca Orchestra Nationala Radio condusa de dirijorul David Gimenez.

Pretul biletelor pentru regalul Christmas Gala Concert este dupa cum urmeaza: 650 lei (VIP), 500 lei (Categoria 1), 400 lei (Categoria 2), 300 lei (Categoria 3), 250 lei (Categoria 4), 200 lei (Categoria 5) si 150 lei (Categoria 6).



Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea