Muzica

#lenny kravitz #top melodii #melodii lenny kravitz #top melodii lenny kravitz

Cele mai bune piese lansate de Lenny Kravitz

Lenny Kravitz este una dintre cele mai importante aparitii pe scena muzicala americana a ultimelor 2-3 decenii. Indiferent ca abordeaza rock, funk, soul sau blues, Kravitz reuseste sa electrize intotdeauna publicul cu piesele inconfundabile.

Let Love Rule (1989)

"Let Love Rule" este primul single cu care Lenny Kravitz a reusit sa patrunda in clasamente, ajungand pana pe locul 5 in US Modern Rock. Ca un amanunt inedit, in clipul care ilustreaza aceasta piesa a apare Lisa Bonet, fosta sa sotie.

Always on the Run (1991)

Linia melodica a piesei "Always on the Run" a fost scrisa de Slash, chitaristul Guns N'Roses. Piesa ar fi trebuit sa fie inclusa pe un album Guns N'Roses, insa s-a renuntat la aceasta ideee, deoarece partitura de tobe era prea grea pentru Steven Adler, bateristul americanilor. In cele din urma a fost inclusa pe albumul "Mama Said" al lui Lenny Kravitz.

Are You Gonna Go My Way (1993)

"Are You Gonna Go My Way" este una dintre cele mai energice piese ale lui Kravitz, iar riffurile de chitara te duc cu gandul la ceea ce canta Jimi Hendrix in anii '60.

It Ain't Over 'til It's Over (1991)

O alta piesa cu iz retro este "It Ain't Over 'til It's Over", sound-ul "invechit" fiind subliniat prin folosirea viorilor. Cu aceasta piesa, Lenny Kravitz a urcat pana pe locul 2 in SUA.

Rock and Roll Is Dead (1995)

Desi mesajul piesei pare destul de serios, Kravitz da asigurari ca a glumit atunci cand a afirmat ca rock'n'roll-ul a murit. Intamplator sau nu, in acelasi an Prince incerca sa ne convinga ca rock-ul este cat se poate de viu cu ajutorul single-ului "Rock 'N' Roll Is Alive (And It Lives in Minneapolis)".

I Belong To You (1998)

Anul 1998 a marcat o schimbare de viziune muzicala. Lenny Kravitz a devenit ceva mai comercial si asta se poate observa ascultand single-ul "I Belong To You".

Fly Away (1999)

"Fly Away" a avut parte de o primire foarte buna atat pe continentul nord-american, cat si in Europa. Melodia a fost recompensata cu un trofeu Grammy la categoria "Best Male Rock Performance".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea