Muzica

#maroon 5 #top maroon 5 #she will be loved #this love

Cele mai bune piese ale trupei Maroon 5

Trupa americana Maroon 5 este una dintre cele mai de succes formatii ale momentului. Single-ul 'Moves Like Jagger', realizat in colaborare cu Christina Aguilera, a devenit rapid un super hit si a consolidat si mai mult cariera in ascensiune a trupei. Care sunt cele mai bine piese, de pana acum, ale formatiei Maroon 5? Descopera in continuare!



1 she will be loved (2004)


Cel de-al treilea single de pe albumul de debut 'Songs About Jane' este si una dintre cele mai bune melodii scrise vreodata de Maroon 5. Piesa a prins la nivel mondial si a beneficiat de un clip in care a jucat actrita Kelly Preston . De asemenea, mai recent, 'She Will Be Loved' a fost inclusa si pe coloana sonora a filmului, cu Miley Cyrus, 'The Last Song'.



2 Misery (2010)


Cu un succes deloc de neglijat, single-ul 'Misery', lansat in 2010, este unul dintre cele mai apreciate ale trupei. Criticii de specialitate au avut, in mare parte, numai cuvinte de lauda la adresa sa, single-ul fiind considerat o reusita a muzicii pop actuale. Si in acest clip trupa Maroon 5 apeleaza la farmecele unei femei frumoase - de acesta data, modelul rus si iubita solistului, Anne Vyalitsyna.



3 This Love (2004)


Piesa care le-a adus succesul celor de la Maroon 5, 'This Love' a aparut in 2004 si a fost scrisa de solistul trupei, Adam Levine. Melodia le-a adus celor de la Maroon 5 si un premiu Grammy, dar si alte premii importante. De altfel, 'This Love' a fost desemnata cea de-a treia cea mai ascultata piesa in 2004 si continua sa fie si astazi cea mai de succes melodie a trupei americane.

 

4 Wake Up Call (2007)


Cei de la Maroon 5 nu se dezmint nici de aceasta data. Daca piesele lor sunt o combinatie de versuri despre dragoste, sex si tot ce implica o relatie, nici 'Wake Up Call' nu face exceptie de la regula. Inclusa pe cel de-al doilea album al trupei, piesa s-a bucurat de un succes moderat, insa beneficiaza de un videoclip exploziv, ce include o alta femeie superba, Kim Smith. Clipul a fost cenzurat, iubita din clip a lui Adam Levine rostind cateva cuvinte interzise publicului larg.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea