Muzica

#celine dion #top melodii Celine Dion #piese de dragoste

Cele mai bune melodii lansate de Celine Dion

este una dintre marile voci din lumea muzicii si totodata cel mai bine vandut artist canadian din toate timpurile.



La fel ca in cazul lui Mariah Carey, vocea lui Celine acopera cinci octave. Te vei convinge imediat de acest lucru, ascultand cateva dintre piesele sale de rezistenta.


Because You Loved Me


"Because You Loved Me" este o compozitie semnata de Diane Warren. Vorbim despre aceeasi Diane Warren, care a compus hituri pentru Aerosmith, , , Whitney Houston si Tina Turner .

"Because You Love Me" este piesa cu care Celine Dion figureaza pe coloana sonora a peliculei "Up Close & Personal", cu Robert Redford si Michelle Pfeiffer in rolurile principale.



Pour que tu m'aimes encore


Este considerat de insasi Celine Dion drept cel mai mare hit in limba franceza din cariera sa. "Pour que tu m'aimes encore" este primul single care a promovat "D'eux", albumul lansat de Celine Dion in anul 1995.



My Heart Will Go On


Cu aceasta piesa, Celine Dion a castigat un trofeu Oscar (Best Original Song), un Glob de Aur ("Best Original Song-Motion Picture") si patru ( R"ecord of the Year", "Song of the Year", "Best Female Pop Vocal Performance" si "Best Song Written Specifically for a Motion Picture or Television").



Think Twice


Cunoscuta mai degraba pentru afinitatile sale pop si soul, Celine Dion a facut un pas indraznet in cariera ei si a apelat la sonoritati rock. Cel mai bun exemplu este "Think Twice", balada rock compusa de textierul si producatorul britanic Andy Hill. Solo-ul de chitara ii apartine rockerului canadian Aldo Nova.



The Power of Love


"The Power of Love" este un cover dupa cel mai mare hit al lui , lansat de aceasta in 1985. Varianta lui Dion a aparut opt ani mai tarziu si a avut parte de o primire la fel de buna: locul intai in topul american Billboard Hot 100 plus o nominalizare Grammy.

"The Power of Love" nu este insa singura piesa pe care artista canadiana a imprumutat-o din repertoriul lui Rush. Celine Dion a mai inregistrat un cover in limba franceza dupa melodia "Higher Ground", care insa nu s-a bucurat de succesul scontat.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea