Muzica

#u2 #romania #concerte mari

Cele mai asteptate concerte ale lui 2011

2011 se anunta un an plin de concerte  pentru romani.  Multi artisti s-au simtit in Romania si revin pe meleagurile noastre ( Gotan Project , Blind Guardian ), in vreme ce altii concerteaza pentru prima oara aici ( Hurts , Roxette).

Rapperul american Ja Rule se intoarce in Romania pentru a sustine doua concerte. Astfel, pe 6 ianuarie brasovenii au ocazia sa-l vada pe Ja Rule in Club Bamboo . Artistul va poposi doua zile mai tarziu si in Clubul Bamboo din Capitala.

Pasiunea tangoului argentinian se impleteste pe 28 cu sonoritatile electro. Vorbim despre cel de-al patrulea concert al trio-ului Gotan Project la Bucuresti. Concertul va avea loc pe scena salii Palatului.


Hurts, trupa care a facut furori in randul publicului englez cu single-ul “Wonderful Life”, ajunge pentru prima oara in Bucuresti pe 7 aprilie, in clubul Silver Church.

Tot o premiera este si concertul din data 20 de aprilie de la Arenele Romane, unde rockerii romani se vor intalni cu trupele finlandeze Children of Bodom si Ensiferum.

In schimb, nemtii de la Blind Guardian sustin al doilea concert la Bucuresti, in acelasi loc (Arenele Romane) in care au cantat si in 2007. Power metalul celor de la Blind Guardian va rasuna pe 1 mai, in cadrul evenimentului intitulat “Unu Mai Rock”.

Hit-urile “It Must Have Been Love”, “Joyride” si “How Do You Do” ale indragitei trupe Roxette vor rasuna pe 30 mai, la Zone Arena. In plus, grupul suedez va prezenta si cateva creatii de pe noul disc “ Charm School ”.

Cel mai mare concert al lui 2011, dintre cele confirmate oficial pana acum, este fara indoiala cel al trupei americane Bon Jovi. Rockerii se afla in plin turneu de promovare a noului album “The Circle”. Grupul Bon Jovi va concerta pe 10 iulie, exact in locul unde in urma cu un an cantau legendarii AC/DC, adica in Piata Constitutiei.

Festivalul ARTmania a ajuns in acest an la cea de-a cincea editie. Ca si in anii anteriorii, organzatorii au pregatit un bogat si diversificat, din care nu vor lipsi concertele. Deocamdata avem doua trupe confirmate: (Germania) si (SUA). se va desfasura in perioada 8-14 august, in Piata Mare din Sibiu.

Nu pot incheia seria  celor mai importante concerte ale lui 2011 fara a aminti si despre alte nume, care desi nu au confirmat inca, au sanse mari sa ajunga la noi in acest an.

Astfel, in ultimele luni surse de pe piata de media anuntau un posibil concert U2 in toamna lui 2011, pe Stadionul National “Lia Manoliu”. De asemenea, Sorin Oprescu, primarul Bucurestiului, mentiona de curand ca se afla in tratative cu Miley Cyrus, pentru un show in Romania, tot pe “Lia Manoliu”. Chiar daca aceste nume raman deocamdata sub eticheta de "zvon", nu putem sa nu speram ca ii vom vedea curand pe cei de la U2 si la Bucuresti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea