Muzica

#black sabbath #madonna #lady gaga #rolling stones #bruce springsteen #van halen #turnee 2012

Ce turnee mari ni se pregatesc in 2012

2012 este anul in care mayasii au prezis sfarsitul lumii . Artistii nu tin insa cont de aceste preziceri apocaliptice si se pregatesc sa plece in turnee, ba chiar sa lanseze si albume noi.



Rolling Stones

Trupa Rolling Stones implineste o jumatate de secol de la infiintare si deja repeta pentru un show aniversar ce va avea loc la Londra.

N-ar exclusa ca acest concert aniversar sa fi urmat si de un turneu mondial . Singurul impediment ar fi varsta inaintata a membrilor trupei. Sa nu uitam ca Mick Jaggger are 68 de ani, in timp ce tobarul Charlie Watts a schimbat deja prefixul.


Madonna

Sunt sanse de peste 90% ca Madonna sa plece in turneu anul viitor. Artista se pregateste sa lanseze in 2012 un nou album, care ar trebui promovat si prin concerte. In 2007, a semnat un contract de 120 de milioane cu Live Nation si, cu siguranta, firma nu a platit atatia bani doar ca Madonna sa stea acasa si sa nu plece in turnee, mai ales cand acestea promoveaza albume noi.


Lady Gaga

Lady Gaga continua sa ramana artista momentului si ar fi pacat ca organizatorii de concerte sa nu exploateze la maxim acest statut. Gaga a anuntat de cateva ori ca se pregateste deja pentru un nou turneu mondial, fara sa precizeze data la care acesta va debuta.


Black Sabbath

Reuniunea Black Sabbath in formula de aur a adus noi sperante in sufletul fanilor rock. Trupa a confirmat deja participarea la doua festivaluri de anvergura din Europa (Download si Hellfest). Ne asteptam ca dintr-un moment in altul Ozzy & Co sa anunte si turneul mondial.


Bruce Springsteen

La Bruce Springsteen lucrurile sunt cate se poate de clare. 2012 este anul in care va lansa un nou album si va colinda lumea alaturi de E Street Band, trupa sa de acompaniament. Fii cu ochii pe site-ul sau oficial! In cateva zile, vor fi anuntate primele date.




Si Van Halen s-a apucat de inregistrat un nou album, primul dupa o lunga pauza discografica. Trupa beneficiaza din nou de aportul vocalului . 2012 ar fi momentul potrivit si pentru un nou turneu, care ar mai aduce ceva bani in conturile trupei. Sa nu uitam ca ultimul turneu Van Halen a avut loc in 2008.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea