Muzica

#colinde #cantareti #albume #playlist #lansari #kesha

Ce albume noi ascultam in luna decembrie

Luna decembrie este un bun prilej de a face cadouri celor dragi, dar si de a-ti actualiza playlistul mp3 player-ului cu piese nou-noute. Iata cateva dintre cele mai importante albume programate sa apara in aceasta luna.


Kesha - Warrior

Kesha, cantareata pe care o stim datorita hit-urilor "Tik Tok" si "We R Who We R", isi lanseaza in decembrie cel de-al doilea album din cariera. Discul, intitulat "Warrior", propune publicului un nou gen muzical, pe care Kesha l-a intitulat sugestiv "cock rock". In primavara acestui an, artista marturisea ca a compus nu mai putin de 200 de piese pentru acest material.

In cele din urma, pe tracklist-ul final al lui "Warrior" se vor gasi doar 12 piese. Despre noile compozitii, Kesha spunea ca sunt influentate de Iggy Pop, Led Zeppelin si AC/DC.

Bruno Mars - Unorthodox Jukebox

O alta aparitie discografica asteptata in luna decembrie este "Unorthodox Jukebox", noul disc semnat de Bruno Mars. Materialul contine 10 piese, printre care si "Locked Out of Heaven", un single orchestrat in maniera pieselor grupului The Police.
 

Green Day - Tre!

Americanii de la Green Day incheie anul cu lansarea ultimul album al trilogiei incepute cu "Uno!" si "Dos". Discul se va numi "Tre!" si poate fi deja comandat de pe site-ul oficial al grupului. Interesant este faptul ca albumul poate fi cumparat separat, cat si sub forma unui box-set care contine si celelalte doua discuri.
 

Phoenix - "Best of Phoenix"

Oferta de albume noi este completata si cu productii autohtone. Phoenix, poate cea mai iubita trupa rock romaneasca din toate timpurile, marcheaza implinirea a cinci decenii de activitate prin lansarea discului de vinil "Best of Phoenix". Materialul contine 11 dintre cele mai indragite piese Phoenix. Majoritatea au fost selectate in urma unui sondaj realizat pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.

Materialul va fi editat in 2.250 de unitati si va fi impartit in trei loturi speciale: Gold (150 de euro), Silver (75 de euro) si Bronze (38 de euro).


Stefan Hrusca - La mijlocu' cerului

Tot in luna decembrie apare si un nou album semnat de Stefan Hrusca. Artistul stabilit in Canada propune fanilor discul "La mijlocu' cerului", un material ce cuprinde 10 colinde culese si intepretate in stilul unic cu care ne-a obisnuit artistul cu glas de miere.

Sursa foto: wiretotheear.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea