Muzica

#vocea romaniei #Stefan Stan

Castigatorul de la Vocea Romaniei a sustinut un concert la Timisoara

Stefan Stan a sustinut aseara un concert surpriza, intr-un restaurant din Timisoara, venirea sa fiind anuntata numai pe pagina personala de Facebook. Cu toate acestea, localul s-a dovedit neincapator pentru multimea de fani care au venit sa-l asculte live pe castigatorul emisiunii " Vocea Romaniei ".


Stefan Stan s-a comportat aseara ca o vedeta veritabila, fiind foarte incatat de atentia care i s-a oferit in localul timisorean . El a fost asaltat de grupuri de fane entuziaste care au dorit sa faca poze cu el, sa obtina autografe si sa-l auda cantand live, insa a avut rabdare fiecare fiecare dintre ele.

Castigatorul emisiunii "Vocea Romaniei" a interpretat live cateva dintre piesele cu care s-a lansat si a relationat foarte bine cu publicul, dansand pe rand cu fanele sale si rezistand cu zambetul pe buze la sutele de poze care i-au fost facute pe toata perioada concertului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea