Muzica

#album nou #lansare album #carlos santana #santana #album santana #shape shifter

Carlos Santana lanseaza un album instrumental, in luna mai

Carlos Santana a pregatit un nou album, care urmeaza sa fie lansat pe data de 15 mai. Intitulat " Shape Shifter ", acest material va fi in intregime instrumental. Artistul acorda un loc special in cadrul creatiilor sale pieselor lipsite de versuri, potrivit lefigaro.fr.

"Shape Shifter" va fi lansat oficial pe data de 15 mai, prin intermediul casei de discuri a artistului, Starfaith. Albumul acesta face parte dintr-un opus de trei materiale discografice pe care Santana intentioneaza sa le lanseze in viitorul apropiat.

"Unul dintre albumele urmatoare va fi un album al grupului Santana. Celalalt va fi compus pentru familia mea, pentru noua mea sotie si pentru fratele meau Jorge. Vreau sa compun muzica pentru a onora caracterul sacru al familiei. Trebuie doar sa gasesc un echilibru intre sesiunile de inregistrari si concertele de pe scena", a declarat Carlos Santana.

Foto: poptower.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea