Muzica

#Romanie te strig #concert cargo

Cargo da strigarea pentru o noua adunare istorica

Dupa 33 de ani de cariera, 10 albume, mii de concerte in Romania si peste hotare, Cargo da strigarea pentru o noua adunare istorica a fanilor. Pe 30 martie 2018, la Sala Palatului, mii de admiratori ai trupei se aduna din toata tara sa cante la unison ”Romanie, te strig”.

Cel mai recent hit Cargo trezeste sentimentul de patritotism in romanii din intreaga tara, dar mai ales in cei plecati peste hotare, prin forta mesajului si prin interpretarea unica a trupei.

Lansat pe 24 Ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor, cantecul ”Romanie, te strig” transmite emotie si trezeste in fiecare dintre noi mandria de a fi roman, trimitand si la cateva repere istorice, precum Stefan cel Mare, Vlad Tepes si Mircea cel Batran.

De asemenea, timp de mai bine de doua ore, piese celebre care ani la rand au plasat trupa Cargo in topuri si in playliste de radio, precum ”Daca ploaia s-ar opri”, ”Doi pasi” si ”Ziua Vrajitoarelor” vor rasuna in Sala Palatului pe data de 30 martie 2018, incepand cu ora 19, in cadrul unui eveniment de la care niciun fan adevarat nu lipseste.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si la casa de bilete a Salii Palatului.

Evenimentul este organizat de Sublime Romania si comunicat de HTag PR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea