Muzica

#stefan banica #cantece stefan banica #stefan banica junior

Cantecele lui Stefan Banica, inspirate din viata sa

Stefan Banica spune ca toate cantecele pe care le compune sunt inspirate din experientele sale de viata, pentru ca `Viata-i sursa`.


La inceput a cantat despre lucrurile care i-au marcat copilaria, despre jocuri, dar odata cu inaintarea in varsta, preocuparile s-au schimbat, la fel si versurile pieselor.

Cu toate acestea, Stefan Banica sustine ca niciodata nu va uita de unde a plecat si unde a ajuns.

`Cat am fost copil de bloc cantecele mele s-au invartit in jurul blocului, in lumea blocului, cu batatorul, la ora 5 daca jucai fotbal, bateau vecinii in teava. Era clar, erai influnentat de ce traiai. In momentul in care te-ai mutat in casa, in momentul in care preocuparile se schimba vizavi de viaţa personala, atunci si versurile cantecelor mele se schimba. Vorba scenetei cu Caragiu si Diaconu: Viata-i sursa! Eu nu am uitat niciodata ca am plecat de la bloc . Nu uit niciodata de unde am plecat. Ca, doar vezi acum stau la vila, am masina...Nu! Imi amintesc si imi asum tot ce am facut`, a declarat Stefan Banica in emisiunea ` Nimic important ` de la Antena 2.

Sursa foto: Radar de Media
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea