Muzica

#byron #filmari #dvd #salina #live underground

byron va filma un DVD in Salina Turda

Trupa byron va cobori sambata, 27 noiembrie, in Salina Turda pentru a sustine un concert la o adancime de 100 de metri. Spectacolul va fi inregistrat in High Definition si va fi lansat in cursul lunii decembrie, anunta A&A Records.

Live Underground va fi al doilea DVD din cariera trupei si primul material disponibil si in format Blu-Ray,  o premiera pentru scena rock romaneasca.

Playlistul concertului va fi unul special si va cuprinde atat piese cunoscute, cat si unele care vor fi in prima auditie . Trupa va avea alaturi invitati de seama precum: Ioana Mintulescu si Nicu Alifantis. Alaturi de byron vor mai fi si Rene Popescu (vioara) si Alex Gorneanu ( violoncel ). Accesul la eveniment se va face exclusiv pe baza de invitatie, numarul de locuri fiind strict limitat.

DVD-ul “Live Underground” va fi al patrulea material editat de trupa, dupa albumele de studio ”Forbidden Drama” (2007), ”A Kind of Alchemy” (2009) si primul DVD, ”Acoustic Drama” (2008). La inceputul anului viitor va fi lansat si cel de-al treilea album de studio, ”Perfect”, ce va cuprinde adaptari si reorchestrari ale unor piese romanesti deja consacrate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea