Muzica

#britney spears #copii #inspiratie #copii Britney Spears #inspiratie Britney Spears

Britney Spears este inspirata de copiii sai cand compune muzica

Britney Spears a marturisit ca cei doi fii ai sai - Sean Preston (7 ani) si Jayden James (6 ani) - au ajutat-o sa depaseasca momentul despartirii de logodnicul sau, Jason Trawick. Mai mult decat atat, artista a subliniat ca micutii au inspirat-o si in compunerea unor piese noi.

Britney, in varsta de 31 de ani, lucreaza in prezent la o noua melodie, pe care le-a dedicat-o fiilor sai.

"Sunt in studio si inregistrez o noua piesa pentru baietii mei. Vor fi incantati cand o vor auzi. Sunt atat de entuziasmata" , scris Britney Spears pe contul sau de Facebook.

Cantareata americana s-a despartit la inceputul acestei luni de iubitul sau, Jason Trawick, la scurt timp dupa ce renuntase si la postul de jurat din cadrul emisiunii "X Factor USA".

Vedeta intentioneaza sa sustina o serie de concerte la celebrul club Casesar's Place, locul in care au mai sustinut turnee Celine Dion si Cher si este in negocieri cu un post de televiziune pentru aparitia intr-un serial TV.

Sursa foto: gotceleb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea