Muzica

#bob dylan #albume #album bob dylan #album nou bob dylan

Bob Dylan va lansa un nou album in luna septembrie

Bob Dylan va lansa un nou album de studio, intitulat "Tempest", pe data de 11 septembrie. In acest mod cantaretul va marca implinirea a 50 de ani de la lansarea albumului sau de debut.

Viitorul material discografic va cuprinde 10 piese noi si originale, fiind cel de-al 35-lea material de studio pentru Bob Dylan.

Precedentul album, "Together Through Life" (2009) s-a vandut in peste un milion de copii si a debutat pe locul intai atat in topul american, cat si in cel britanic.

Bob Dylan, in varsta de 71 de ani, pe numele sau adevarat Robert Allen Zimmerman este cantaret, compozitor si poet, fiind considerat una din figurile reprezentative ale muzicii mondiale.

In acest an, artistul a primit Medalia Prezidentiala pentru Libertate si a fost recompensat cu un premiul Pulitzer special in 2008, pentru impactul pe care muzica sa l-a avut asupra muzicii si culturii americane.

Foto: www2.turnto10.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea