Muzica

#ozzy osbourne #rock #black sabbath #turneu mondial #ozzy & friends

Black Sabbath si-a anulat turneul mondial

Turneul mondial care ar fi trebuit sa marcheze revenirea in formula de aur a trupei a fost anulat.

In schimb, muzicienii britanici vor sustine un singur concert, in luna iunie, cu ocazia festivalului Download din Marea Britanie.

Celelate show-uri programate pentru acest an se vor desfasura in formula 'Ozzy & Friends".

"Pentru a nu ii dezamagi pe organizatorii de concerte si pe fanii nostri, Ozzy Osbourne va sustine majoritatea concertelor in locul celor care erau programate in turneul pe care trebuia sa il sustina Black Sabbath (atat concerte din festivaluri, cat si show-uri in calitate de cap de afis ), sub denumirea 'Ozzy & Friends'.

Primele show-uri din seria 'Ozzy & Friends' vor include aparitiile unor invitati speciali , precum Geezer Butler - care va urca pe scena alaturi de Ozzy pentru un recital Black Sabbath organizat pentru a ne exprima respectul si sprijinul pentru bunul nostru prieten, Tony Iommi - si fostul colaborator din trupa lui Ozzy, Zakk Wylde. In plus, Ozzy va fi insotit si de bunul sau colaborator si prieten Slash la anumite show-uri si multi alti invitati surpriza vor aparea la spectacolele viitoare", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial Black Sabbath.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea