Muzica

#concerte #placebo #bilete concert #concert placebo #placebo la bucuresti

Bilete VIP la concertul Placebo

Organizatorii concertului Placebo la Bucuresti au pus deja in vanzare biletele VIP la show-ul pe care trupa il va sustine pe 6 august, pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti.

Biletele VIP sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret: 300 Lei (numar limitat de bilete – 200 bucati),400 Lei (numar limitat de bilete – 200 bucati), 500 Lei (numar limitat de bilete – 200 bucati). Biletele pot fi cumparate apeland numarul de telefon (+40) 722 399228.

Placebo se afla la cel de-al treilea concert in Romania. Prima intalnire cu publicul roman a fost in urma cu sase ani, la Arenele Romane. Trupa a revenit in tara noastra trei ani mai tarziu si a sustinut un show memorabil pe Stadionul Iolanda Balas Soter.

Placebo este una dintre cele mai importante trupe de rock alternativ din lume. Grupul britanic a reusit sa vanda de-a lungul carierei sale peste zece milioane de albume.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea