Muzica

#michael jackson #beyonce #concert tribut michael jackson #concert beyonce

Beyonce canta prin satelit la concetul-tribut Michael Jackson

Beyonce va canta la concertul tribut organizat in memoria lui Michael Jackson, dar nu va fi prezenta la eveniment. Recitalul ei va fi transmis prin satelit.


Managementul artistei si organizatorii concertului inca nu au cazut de acord daca piesa lui Beyonce va fi transmise live sau daca va fi inregistata dinainte.

In cele cateva minute cate are la dispozitie in programul tributului, Beyonce va interpreta un cover dupa o piesa cunoscuta din repertoriul grupului Jackson 5 .

Conform unui mesaj postat de cantareata pe pagina ei de Facebook, interpretarea va fi inedita, cum rar ne-a fost dat sa auzim, dar pentru a pastra misterul si curiozitatea, titlul melodiei nu a fost dezvaluit.

Christina Aguilera, Leona Lewis , Cee Lo Green, JLS, Alexandra Burke, Pixie Lott si Craig David se numara printre artistii care vor canta la concertul tribut Michael Jackson .

Despre Regele Muzicii Pop, Beyonce a spus ca este `inegalabil` si `magic`.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 octombrie, la Cardiff.

Sursa foto: models-hq.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea