Muzica

Beyluxe Messenger, o noua aplicatie pentru tineri

Daca te-ai plictisit de vechea aplicatie de messenger, poti incerca ceva nou si inedit. Beyluxe este un loc unde vei interactiona cu persoane din intreaga lume si unde te vei distra folosind aceasta noua tehnologie. Cu Beyluxe iti vei fae prieteni noi in intreaga lume si iti poti imbunatati situatia scolara sau propria afacere.
 

Ce este Beyluxe
 

Beyluxe este un program de tip messenger, unde utilizatorii pot comunica in timp real, prin intermediul tehnologiei video si audio. Acest program este folosit de milioane de persoane si mii de organizatii, pentru a comunica in intreaga lume. Prin intermediul Beyluxe ii poti povesti celei mai bune prietene despre noul coleg de la scoala, ii poti trimite fisiere video, audio si fotografii sau te poti juca diverse jocuri intresante si captivante.

Beyluxe este un program care te ajuta sa comunici cu prietenii tai oriunde in lume, din orice loc ai fi conectat. Cu Beyluxe te poti uita la videoclipuri, poti cunoaste persoane noi si interesante si poti pastra legatura cu prietenii tai prin intermediul chatului. De asemenea, Beyluxe te ajuta sa trimitiprezentari complexe prietenilor sau partenerilor de afaceri. Prin intermediul camerei web poti comunica mult mai liber cu familia sau prietenii care se afla la mii de kilometri departare.
 

Cu Beyluxe iti faci prieteni noi
 

Cu ajutorul aplicatiei Beyluxe iti vei face prieteni noi in intreaga lume. Foloseste camerele de chat si vei fi asaltat de persoane noi si intersante, care vor vrea sa devina prietenii tai. Camerele de chat sunt impartite pe diferite categorii si limbi.

Pregateste-ti microfonul si camera web si conecteaza-te cu mii de prieteni din intreaga lume. Poti alege astfel din mai multe camere de chat, in functie de preferintele tale si starea ta de spirit. Printre camerele de chat unde poti cunoaste persoane noi se numara: Prieteni, Dragoste, Radio, TV, Politica, Probleme Sociale, Canada, Europa, Africa, Asia, Pacific, Oceania, America, Religie, Arte, Distractie, Muzica si multe altele.
 

Cu Beyluxe ai acces nelimitat la distractie
 

Pe langa faptul ca Beyluxe te ajuta sa cunosti persoane noi, la conectare vei primi un nickname haios. Vei beneficia de camere de chat nelimitate, vei putea trimite fisiere si fotografii oriunde in lume. De asemenea, Beyluxe te vaajuta sa inveti mai bine, prin accesarea de camere de chat educationale. Daca esti un tanar om de afaceri iti vei imbunatati vnzarile prin bannere personalizate pe care vizitatorii le pot accesa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea