Muzica

#lady gaga #bad romance #poker face #born this way

"Bad Romance", cantecul preferat al lui Lady GaGa

Lady GaGa considera ca " Bad Romance " este cel bun cantec pe care l-a compus vreodata, potrivit mtv.co.uk. Melodia a fost lansata in primavara lui 2010 si a ajuns in scurt timp hit in toata lumea.


"Poker Face" si " You and I " sunt si ele incluse pe lista pieselor preferate, insa nu ocupa primul loc in sufletul artistei.

Cantareata spune ca toate melodiile ei sunt speciale, pentru ca pune suflet atunci cand le compune si stie ca fanii ei, "little monsters ", ii apreciaza efortul de a veni mereu cu ceva nou si surprinzator.

Lady GaGa a mai precizat, intr-un interviu pentru AOL, ca printre piesele ei preferate se regasesc si cateva pe care nu le-a lansat ca single: " Marry The Night ", "Fooled Me Again" si "Americano".

In curand, Lady GaGa va lansa inca un single de pe albumul " Born This Way ". Este vorba despre "You And I", piesa ce va beneficia de un nou videoclip "epic".

Sursa foto: elenamusic.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea