Muzica

#backstreet boys #top melodii backstreet boys #top piese backstreet boys #melodii backstreet boys

Backstreet Boys: Asculta cele mai tari piese din cariera lor

In anii '90, Backstreet Boys este una dintre formatiile la moda. Succesul l-au obtinut cu albumul din 1996 care purta numele formatiei, urmat de Backstreet's Back din 1997. Peste 130 de milioane de albume au fost vandute in toata lumea, iar primele lor 7 albume au ajuns in top 10 Billboard. Anul acesta trupa va avea primul lor concert in componenta originala.

Backstreet Boys intre trecut si viitor

Backstreet Boys a revenit pe scena in 2011 pentru a sustine o serie de concerte impreuna cu New Kids on the Block. Turneul a debutat in Europa.

Se pare ca trupa se va reuni in formula originala. Astfel, Kevin Richardson, care a parasit trupa in 2006, se va alatura iar trupei. Primul concert urmeaza sa se desfasoare in Central Park pe 31 august. Totodata, trupa lucreaza la un nou album. In primavara 2013, trupa va sarbatori 20 de ani de existenta. Noul album ar trebui sa fie lansat cu aceasta ocazie.

Top piese Backstreet Boys

Asculta cele mai tari piese din cariera Backstreet Boys:

1. I Want It That Way (1999)

"I Want It That Way" este o balada pop apreciata chiar si de cei care nu sunt fani Backstreet Boys. Piesa a fost lansata in 1999 si este una dintre cele mai apreciate din cariera formatiei.

2. Larger Than Life (1999)

"Larger Than Life" este un single din 1999 cu o sonoritate pop, o piesa potrivita pentru un grup vocal. Linia melodica, versurile si vocalele sunt principalele atuuri ale piesei.

3. Quit Playing Games (With My Heart) (1997)

"Quit Playing Games" este o piesa pop lansata in 1997. Piesa este considerata una dintre cele mai relevante pentru talentul celor de la Backstreet Boys.

4. Incomplete (2005)

"Incomplete" este primul sigle de pe albumul "Never Gone" din 2005. Piesa este o balada rock si este o dovada a faptului ca tinerii care reveneau pe scena nu isi pierdusera talentul. Sonoritatea este, insa, una mai matura.

5. Everybody (Backstreet's Back) (1998)

"Everybody" este o piesa introdusa pe primele doua albumele ale trupei. Piesa a fost folosita ca un single followup pentru primele hituri ale Backstreet Boys.

 

Foto: mtv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea