Muzica

#best romanian act #mtv europe music awards #premii muzica #mtv europe music awards 2012 # nominalizari mtv europe music awards

Au fost nominalizati artistii pentru "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards

Tara noastra are cinci nominalizari pentru categoria "Best Romanian Act", si anume: "Sophie" (Maximilian feat. MefX), "Lala Song" (Grasu XXL feat. Gues Who), "Tot mai sus" (Guess Who feat. deMoga), "K-Boom" (CRBL feat. Helen) si "Pleaca" (VUNK feat. Antonia).

Incepand cu data de astazi, 17 septembrie, a fost deschisa o sesiune de vot pe pagina MTV Romania, iar piesa care va inregistra cele mai multe voturi va intra in competitia "Best European Act", unde va concura cu alti artisti din Europa. Voturile se pot inregistra pe www.mtv.ro pe perioada a patru saptamani.

Incepand cu data de 15 octombrie, piesa finalista a Romaniei va fi in competitie cu restul artistilor din Europa. Pe parcursul unei saptamani de vot se va decide finalista din actul final "Global Award", pentru care se voteaza in intervalul 22 octombrie- 9 noiembrie.

Foto: ibtimes.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea