Muzica

#muzica #sasha lopez #playlist # lansare sasha lopez

Asculta noua melodie Sasha Lopez - Kiss You!

Sasha Lopez lanseaza astazi primul single din acest an. Piesa se numeste “Kiss You” si este interpretata de Ale Blake si Broono.

“Kiss You” este compusa de Corey Chorus (a scris piesa “Cheers” de la Rihanna si “Made in USA” – Demi Lovato) si Thomas Troelsen (a lucrat cu INNA pentru “More than Friends” si Antonia pentru “Marabou”, iar anul acesta, semneaza imnul Cupei Mondiale – piesa interpretata de Pitbull si Jennifer Lopez), iar producatorul piesei este Vlad Lucan.

Videoclipul piesei “Kiss You” a fost filmat in Bucuresti, a fost regizat de Bogdan Daragiu care a fost si DoP. El a regizat pana acum videoclipuri precum “Hide (Like Stars)” de la Lucia, “Spre mare” si Rock the Roof Venice Beach de la INNA. Filmarile au durat 20 de ore, dar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

“Colaborarea cu Sasha Lopez, Ale Blake si Broono a fost una foarte reusita. Ei sunt plini de energie si foarte pozitivi, lucru care a creat o atmosfera foarte placuta pe platoul de filmare. Provocarea mea a fost sa reusim sa transmitem vibe-ul piesei, filmand in studio prin dans, in loc sa o filmam intr-un loc exotic cum de alfel majoritatea pieselor de vara sunt filmate”, a spus Bogdan Daragiu.

“Pentru o piesa asa de energica, era nevoie de un videoclip pe masura si ma bucur ca Bogdan a reusit sa exprime acest lucru. Coregrafie, fete frumoase, baieti dinamici si multa veselie. Unul dintre videoclipurile la care am filmat cel mai mult, dar care imi place si sper ca aceasta piesa sa fie o inspiratie pentru indragostiti si pe repeat la multe petreceri vara aceasta”, spune Sasha Lopez.

Dupa un an 2013 plin de activitate si nu mai putin de 100 de concerte in intreaga lume, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono se pregatesc de un an plin cu cel putin tot atatea provocari: concerte, piese noi si curand, o sesiune de compozitie in Los Angeles.

Tot incepand cu 2014, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono sunt artisti Global Records, casa de discuri a INNEI si totodata, colegi cu Antonia si Lucia. “Ma bucur ca Global Records, casa mea de discuri, creste de la an la an cu artisti noi si ca Sasha Lopez face parte acum din echipa noastra. Abia astept sa ascultati noul lor single “Kiss You”, spune INNA.

“De-a lungul calatoriilor mele in turneele cu INNA, auzeam peste tot piesele lui Sasha si mi-am dat seama ca Sasha Lopez, Ale Blake si Broono sunt niste artisti cu care colegii mei de la Global Records si cu mine putem lucra si dezvolta proiecte frumoase impreuna, asa ca ne-am intalnit si am inceput colaborarea. Avem un prim single “Kiss You” si deja piese noi in lucru, sesiuni in studio planificate”, a declarat Stefan Lucian, manager Global Records.

“Sunt incantat sa fac parte din echipa Global Records, pe care am simtit-o ca pe o familie de la inceput, am fost primiti cu bratele deschise, atat eu cat si Ale si Broono si avem planuri mari impreuna de acum incolo”, a declarat Sasha Lopez.

Urmareste aici videoclipul melodiei Kiss You

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea