Muzica

#albume #aretha franklin #album aretha franklin #album noi #album nou aretha franklin

Aretha Franklin a anuntat un nou album

Cantareata americana Aretha Franklin si-a sarbatorit duminica, 25 martie, ziua de nastere, in cadrul unei petreceri organizate la Helmsley Park Lane Hotel, din New York, potrivit informatiilor furnizate de contactmusic.com.

Cu aceasta ocazie, artista a anuntat ca pregateste un nou album, ce urmeaza sa fie produs de Clive Davis .

"Am semnat din nou cu Clive Davis. Ceea ce inseamna ca voi inregistra din nou cu Clive. Vom sta de vorba si vom decide ce fel de cantece vom inregistra", a declarat Aretha.

Clive Davis, considerat un mogul al industriei muzicale este cel care a relansat cariera cantaretei in 1980. El a fost prezent duminica seara la petrecerea organizata de Aretha Franklin cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani, alaturi de alte vedete, precum Diane Sawyer, painistul Kris Bowers sau Willie Wilkerson.

Cantareata americana a spus ca inregistrarile pentru viitorul album vor incepe luna viitoare, dupa ce Clive isi va sarbatori si el ziua de nastere.

In primavara anului trecut, mai precis pe data de 3 mai 2011 , Aretha a lansat ultimul album, intitulat "Aretha: A Woman Falling Out of Love".

foto : wownews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea