Muzica

#anna lesko #anna lesko revelion #anna lesko accident

Anna Lesko a vazut moartea cu ochii de Revelion

Noaptea de Revelion a insemnat, pentru anumiti artisti, o multime de drumuri catre diverse locatii unde au sustinut concerte. Anna Lesko s-a numarat printre cei care au cantat in mai multe locuri in noaptea dintre ani, iar graba era s-o coste viata pe artista si pe membrii echipei sale.

Soferul masinii cu care a circulat artista solista in noaptea de Revelion era la un pas sa piarda controlul volanului si sa fie implicat intr-un accident din cauza vitezei excesive si a grabei de a ajunge la un eveniment.

Anna Lesko si dansatoarele sale veneau de la un concert sustinut la Targoviste si se grabeau sa ajunga in Bucuresti, unde erau asteptate la alt concert. Soferul masinii in care se aflau acestea ajunsese la viteza de peste 100 de km pe ora, cand si-a dat seama ca o masina intrase pe contrasens si era imposibil sa evite colizunea. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar Anna a ajuns la concert in siguranta, doar cu o mica intarziere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea