Muzica

#aniversari cantareti #aniversari muzicale #zi de nastere cantareti #zile de nastere

Aniversarile muzicale ale saptamanii 23-29 iulie 2012

Ultima saptamana a lunii iulie aduce o serie de aniversari muzicale de seama. Pe lista starurilor pe care le sarbatorim in perioada 23-29 iulie se numara Mick Jagger, Slash si Jennifer Lopez.

23 iulie

- 1961 - S-a nascut Martin Gore, claparul trupei britanice Depeche Mode.
- 1964 - S-a nascut Nick Menza, tobosar care a activat noua ani in trupa rock americana Megadeth.
- 1965 - S-a nascut Saul Hudson, alias Slash, rebelul chitarist pe care multi il asociaza cu formatia Guns N'Roses. In perioada in care Slash a facut parte din Guns N'Roses au aparut si cele mai mari hit-uri ale grupului: "Don't Cry", "November Rain", "Paradise City".

24 iulie

- 1970 - S-a nascut cantareata si actrita Jennifer Lopez. In lumea muzicii, Jennifer Lopez a reusit sa se impuna cu piese precum "If You Had My Love", "Waiting for Tonight", "Love Don't Cost a Thing", "I'm Real", "Jenny from the Block".

25 iulie

- 1950 - S-a nascut basistul Mark Clarke, fost component al legendarului grup rock Uriah Heep.

26 iulie

- 1943 - S-a nascut Mick Jagger, incondundabilul solist al trupei The Rolling Stones. In paralel cu activitatea alaturi de Rolling Stones, Jagger a urmat si o cariera solo, reusind sa lanseze si cateva hit-uri: "Dancing in the Streets" (in duet cu David Bowie), "Visions of Paradise" etc.
- 1949 - S-a nascut Roger Taylor, bateristul formatiei britanice Queen. Taylor este autorul catorva dintre cele mai indragite piese ale celor de la Queen: "Radio Gaga", "The Invisible Man", "A Kind of Magic", "Innuendo".

27 iulie

- 1962 - S-a nascut Karl Mueller, basist care oficiaza in Soul Asylum, trupa care a lansat in anii '90 hit-ul "Runaway Train".

28 iulie

- 1945 - S-a nascut Rick Wright, claparul grupului Pink Floyd. Wright a incetat din viata pe 15 septembrie 2008, pierzand batalia cu cancerul.
- 1963 - S-a nascut Beverly Craven, cea care reuseaza sa cucereasca clasamentele in 1991 cu balada "Promise Me".
- 1990 - S-a nascut rapperul american Soulja Boy, pe numele sau adevarat DeAndre Cortez Way.

29 iulie

- 1953 - S-a nascut Geddy Lee, basistul si solistul trupei canadiene Rush ("Tom Sawyer", "Spirit of Radio" etc).
- 1973 - S-a nascut Waynia Morris, unul dintre membrii popularului grup R&B american Boyz II Men.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea