Muzica

#alina #tu esti vara mea #piesa de vara #artista tanara

Alina, indragostita in primul sau clip din cariera solo

Alina a filmat marti primul videoclip din cariera solo, pentru “Tu esti vara mea”, o piesa dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald. Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga, iar vremea a tinut cu tanara artista.

Locatia a fost mai frumoasa decat mi-am inchipuit, sunt convinsa ca vor fi niste cadre spectaculoase in clip. Desi se anuntasera furtuni si ploi, am avut parte de o vreme superba, cu mult soare”, a spus Alina.
 
Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil cu machiajul si coafura Alinei a fost Alexandru Ifimov. “A fost prima colaborare cu Iulian, insa a decurs atat de bine, incat imi doresc sa lucram impreuna si la urmatorul videoclip. Tinutele concepute de Cristina au fost pe gustul meu, iar Alexandru mi-a pus frumos in evidenta trasaturile, totul pentru un look natural, de vara”, a explicat tanara.
 
Alina a jucat in clip rolul unei fete indragostite, iar partenerul sau a fost fotomodelul Mario Popescu. “Clipul spune o poveste de dragoste dintre doi tineri care stiu sa isi traiasca viata la maximum, stiu sa se bucure de libertate, vara, soare, dar si de momentele frumoase dintre ei”, a explicat Alina.
 
Pana la lansarea videoclipului, puteti asculta aici piesa ALINA - “Tu esti vara mea”, lansata impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea