Ai vazut noul videoclip lansat de Alina Eremia?

Muzica

#cum se face #videoclip #lansare videoclip #Alina Eremia

Ai vazut noul videoclip lansat de Alina Eremia?

Alina Eremia lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Cum se face”, compusa de Mihai Boldea, pe versurile lui Claudiu Polk!
Alina Eremia lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Cum se face”, compusa de Mihai Boldea, pe versurile lui Claudiu Polk!

Noul single are un mesaj puternic: “Versurile vorbesc despre o fata indragostita, care insa ii trage semnale de alarma iubitului sau indiferent ca roata se poate intoarce oricand, iar atitudinea lui rece poate sa o adopte si ea. Pe de alta parte, fata isi aduce aminte si de momentele frumoase petrecute impreuna”, a explicat Alina Eremia.

Filmarile videoclipului, in regia lui iRonic, au avut loc la Palatul Ghica de la Caciulati si au durat aproape 24 de ore. “Mi-a placut faptul ca s-a lucrat cu placere si buna dispozitie, ceea ce ne-a ajutat foarte mult sa rezistam atat de multe ore. Ironic, regizorul clipului, a avut grija sa surprinda cele mai interesante detalii”, a spus Alina.   

Clipul este unul fresh si plin de energie. “Fata alege sa isi invinga supararile si frustrarile, se intalneste cu prietenele sale, in casa in care locuia cu iubitul sau, si dau o petrecere de zile mari! Desi se distreaza, isi aduce aminte si de clipele in care totul era perfect in relatia lor”, a mai adaugat tanara artista.

Alina a purtat patru tinute Pas de Tout by Madalina Dorobantu, machiajul a fost asigurat de Corina Hera, iar coafurile de Luciana Dorobat. Fanii artistei pot vedea in clip si o coregrafie spectaculoasa: “Un lucru pe care mi-am dorit sa-l introduc in videoclip a fost un moment de coregrafie, si cine putea sa gandeasca un dans senzual daca nu Bogdan Boanta? Am lucrat excelent impreuna!”, a mai adaugat tanara.

Puteti urmari aici videoclipul Alina Eremia - “Cum se face”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea