Muzica

# lumea viseaza #alexandra ungureanu #videoclip

Alexandra Ungureanu, o poveste speciala: "Lumea Viseaza"

Indragita cantareata, Alexandra Ungureanu, spune o poveste speciala despre destinatiile turistice unice in tara, intr-un videoclip de poveste, intitulat "Lumea viseaza". Videoclipul filmat in Padurea Grosilor, din Maramures, pare desprind dintr-o lume de basm.

"La 13 ani de la lansare, sunt foarte fericita sa lansez acest remake al unei piese care m-a "urmarit" in toata aceasta perioada si a fost un punct de reper pentru cei care ma asculta inca de la inceputuri. Desi a fost remixata de multi DJ cunoscuti, Nora Denes a reusit sa o rescrie pentru orchestra, rafinat si emotionant, aducand a soundtrack de film. Paula m-a surprins intr-o ipostaza in care sunt eu 100%, de cele mai multe ori in lumea mea, timida, izolata si aproape inadaptata exteriorului, dar visand, intotdeauna in compania muzicii!", a declarat Alexandra Ungureanu.

Urmareste aici videoclipul "Lumea Viseaza" - Alexandra Ungureanu & Nora Denes Symphonical

Filmarile au durat peste 10 ore. Elementul inedit este balonul urias de apa, in care Alexandra a fost filmata plimbandu-se prin parc si pe strazi. "Pentru mine partea cea mai creativa a fost, de departe, cea din balon. tin minte ca la un moment dat m-am surprins intr-un fel de "transa", jucandu-ma cu camera, filmand si uitand de tot si toateā€¦si poate tocmai despre asta vorbeste si melodia... Pe scurt, faptul ca "lumea viseaza" ne-a adus impreuna!", declara Paula Onet, regizorul campaniei Music in pROgress..

"Poarta memoria si entuziasmul primei noastre intalniri cand, datorita prietenului nostru comun Sebastian Secan, producatorul ulterior al proiectului, am cunoscut-o pe Alexandra si am ajuns sa lucram impreuna. Este videoclipul a carui idee si stil vizual s-a nascut prima data, chiar in acea seara, si ultimul care s-a conturat ca montaj, deschizand si inchizand astfel o frumoasa colaborare. Partea de productie a fost o experienta pe cat de noui, pe atat de interesanta fiindca a implicat multi oameni, locatii necunoscute si un set-up complex. Pentru tot ajutorul acordat trebuie sa multumesc multor oameni minunati, printre care si asistentilor mei Toth Andrei si Gabriel Chelcea.", a adaugat Paula Onet.

Credit foto: Ioan Sorin Santa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea