Muzica

#alexandra stan #all my people #cadou fani #piesa alexandra stan

Alexandra Stan isi invita fanii la un concurs de dans pe Facebook

Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 24 de ani, Alexandra Stan a organizat o mega petrecere, cu toti prietenii si colegii de la studio. Mai mult decat atat, Alexandra le-a pregatit o mare surpriza fanilor sai: cel mai talentat dintre ei va primi un cadou personalizat chiar de artista.

Indragita cantareata a lansat de ziua ei un concurs pe pagina sa de Facebook, www.facebook.com/AlexandraStanOfficial, unde fanii trebuie sa se filmeze dansand pe noul sau single, “All my people”, iar cel mai apreciat dans va castiga un casetofon boombox personalizat chiar de Alexandra, cu vopsea acrilica! Castigatorul va fi stabilit pe 1 iulie, la ora 18:00.

Am vrut sa le multumesc fanilor mei pentru sustinerea extraordinara de care au dat dovada de-a lungul timpului. In plus, nu am vrut sa le ofer un cadou banal, cumparat din magazin, ci ceva unic, un casetofon pe care l-am personalizat chiar eu si care sa le aminteasca mereu de mine”, a spus Alexandra.

Piesa “All my people” a fost lansata in urma cu aproape trei saptamani si realizata in colaborare cu Manilla Maniacs, un nou proiect marca MAAN Studio.

Single-ul are si un videoclip incendiar, filmat in Bulgaria, in regia lui Ilarionov Borisov, un artist foarte popular, fost dansator profesionist.

Puteti asculta aici piesa Alexandra Stan vs. Manilla Maniacs - “All My People”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea