Muzica

# rusa #Alex Mataev #alb si negru #single #videoclip

Alex Mataev, un nou single in limba rusa. Asculta aici melodia

Alex Mataev, fostul concurent “X Factor” si “Te cunosc de undeva”, a lansat un nou single intitulat “Черное И Белое” (Alb si Negru). Prin intermediul acestei melodii, Melodia cantata in Rusa demonstreaza publicului ca nu numai un cantaret bun ci si un compozitor.

Artistul este implicat complet in muzica lui si vrea sa isi exprime sentimentele in note muzicale asa ca piesele sunt creatii proprii, iar pana sa devina cunoscut in Romania, Alex Mataev avea propriul lui band rock in Moscova si a colaborat cu mai multi artisti din Russia si Ucraina.

„Vreau sa va prezint ceva, la care am lucrat cu ceva timp in urma. Imi doream foarte mult sa lansez acest videoclip insa nu gaseam momentul potrivit. Am produs piesa “Черное И Белое” (Alb si Negru) acum un an, in Kiev, iar videoclipul l-am filmat cu o echipa de oameni foarte talentati din Moldova!”, declara Alex Mataev.

 

Alex Mataev - “Черное И Белое” (Alb si Negru)!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea